3 ting du selv kan udskifte i dit hus

10 november 2021
Steffen Pedersen

advertorial

Er du i gang med at planlægge renoveringen af dit hus, eller går du og overvejer om det er noget skal kaste dig ud i? Så har du måske også tænkt tanke, om der er noget selv kan skifte eller installere. Hvis man har hænderne skruet rigtigt på, så er der faktisk meget man kan gøre selv. Det kræver dog at man sætter sig lidt ind i hvordan man gør, for selvom man måske er god med en hammer og skruetrækker, så er det ikke altid så let som det ser ud. I denne artikel giver vi dig et par bud på, hvad du selv kan gøre, når du skal renovere dit hus.

image

Skift gulvene

Et af de større projekter, som man sagtens kan klare selv, er udskiftning af gulve. Det er let at brække et gulv op og det er næsten lige så let at lægge det nye gulv. Det kræver bare at man er omhyggelig og måler korrekt op.

Skift dørene

Et andet projekt man sagtens kan kaste sig over, er udskiftning af de indvendige døre. Det kræver ikke andet end at man kan løfte en dør af og løfte den nye på. Du skal dog være opmærksom på at målene passer og at hængslerne er de samme, på de nye døre, sådan så du ikke står med en dør der er for stor eller for lille, og som ikke er kompatibel med rammerne.

Skift vinduerne

Denne opgave er en smule sværere, men igen, ikke noget man ikke kan klare, hvis man har lidt teknisk snilde. At udskifte selv vinduet er forholdsvis lige til, men det er det der skal gøres bagefter, der godt kan være en smule besværligt. Når det kommer til vinduer, så er det vigtigt at man sørger for at få isoleret ordentligt, imellem rammen og vinduet, sådan så varmen ikke siver ud og at der ikke kommer træk ind. 

Flere Nyheder