Bestil og print dit GLS pakkelabel online

07 september 2021
Astrid Pedersen

Skal din næste pakke sendes med GLS? Så skal den forsynes med et GLS pakkelabel.

Hvordan får jeg fat på et GLS pakkelabel?

Du kan selv bestille dit GLS pakkelabel online. Når du skal sende en pakke med GLS kan du for eksempel gå ind på købpakkelabel.dk og i den enkle formular på siden indtaste de relevante oplysninger om din forsendelse. Det drejer sig om pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse.

På baggrund af denne information kan pris beregneren præsentere dig for en række muligheder for GLS forsendelse. Og så er det blot at vælge den der passer dig bedst.

Når du har valg din forsendelses løsning får du mulighed for at betale for din forsendelse online. Her efter vil du modtage dit pakkelabel. Dette skal fastgøres på din pakke på en måde så du ikke dækker for tal, QR koder eller stregkoder som skal kunne scannes i forbindelse med forsendelses proceduren. Og så er din pakke faktisk klar til at blive sendt via dit nærmeste GLS indleveringssted.

Find din GLS pakkeshop

Det er nemt at finde en GLS pakkeshop – du skal bare lede de rigtige steder. På købpakkelabel.dk kan du ved at indtaste dit postnummer få et overblik over GLS indleveringssteder i nærheden af dig. Du kan også søge på et kort og se præcis hvor din nærmeste GLS pakkeshop ligger.

I mange tilfælde vil du finde GLS indleveringssteder i kiosker, på tankstationer og i supermarkeder eller indkøbscentre. Dette giver en langt højere grad af fleksibilitet end posthuse da åbningstiderne typisk er længere og køen kortere. Og med de nye moderne forsendelses metoder vil du kunne følge din pakke på dens rejse fra pakkeshop til modtager ved hjælp af en smart tracking app.

Du kan læse mere om GLS, og bestille gulvslibning pakkelabel online på købpakkelabel.dk

Flere Nyheder