Derfor skal du vælge sildebensborde

11 december 2020
Anne-Mette Hansen

Sildebensmønsteret ser utrolig flot ud på gulvet. Men det er også helt fantastisk på et bord. Et træbord med sildeben giver nemlig rummet et utrolig elegant og indbydende udtryk. Du får den der smukke og herskabelige stil, du længe har drømt om. 

Hvor finder du et smukt og håndlavet træbord med sildeben? Hvad koster det? Kan du lave det selv? Og hvorfor skal du vælge dét fremfor et mere traditionelt plankebord? Læs med her og få svar på dine spørgsmål.

Shop sildebensborde online

Du kan efterhånden købe alt til hjemmet online. Det gælder også mere unikke og specialproducerede varer. Mange af de virksomheder der laver håndlavede og specialproducerede produkter og møbler, får dem vist frem til verdenen på sociale medier og deres hjemmeside.

Du kan derfor nemt finde frem til nogle fine sildebensborde ved at søge online. 

Hvad koster et sildebensbord?

Prisen på et sildebensbord varierer afhængig af:

1) Hvor du køber det

2) Hvor stort bordet er

3) Hvilken træsort der er brugt

Køber du et bord i egetræsfinér, som er maskinproduceret, er det typisk et billigere bord.

Det koster lidt mere, hvis du skal have et sildebensbord i massiv træ, og hvis det også skal være håndlavet og fremstillet efter dine foretrukne mål. 

Derfor skal du vælge sildebensmønsteret 

Hvorfor er sildebensmønsteret blevet så populært? Vi er både begyndt at se det meget i lejligheder og huse, hvor det er lagt som gulv. Men nu er der også begyndt at dukke møbler, som f.eks. borde, frem i det elegante mønster. 

Grunden til, at det er så populært er, at den dér mere nordiske og elegante stil vinder frem. Det ses i stigende grad, at man indretter med naturlige elementer som f.eks. træ.

Men det skal ikke altid være fuldstændig rustikt, det må også gerne være en smule elegant. Det er her, at sildebensmønsteret virkelig kommer til sin pragt. 

Flere Nyheder