Din parfume skal passe til din personlighed

22 juni 2019
Astrid Pedersen
Din parfume skal passe til din personlighed

De fleste kvinder ynder at bære parfume til daglig. Parfumen sender, på lige fod med påklædning, accessories, make up og hårstil, et tydeligt signal om, hvem du er som person. Faktisk er parfumen en af de mest væsentlige bestanddele af det personlige udtryk, idet din duft taler til dine medmenneskers lugtesans. Det er et kendt faktum, at lugtesansen er den sans, vi ubevidst stoler mest på, når det handler om at bedømme andre mennesker. Og derfor er det vigtigt, at du udvælger din personlige parfume med omhu, og ikke overalder noget til tilfældighederne.

Hvordan vælger jeg den helt rigtige parfume?

Det er vigtigt, at du i forbindelse med valg af parfume holder dig for øje, at en parfume kan dufte vidt forskelligt på forskellige mennesker. Derfor går det ikke, at du køber den samme parfume som din veninde, fordi du synes den dufter godt på hende. Det er nemlig slet ikke sikkert, at duften vil udfolde sine noter på samme måde, når først den går i forbindelse med din hud og din krops egne kemikalier.

Ligeledes kan du heller ikke regne med de duftprøver, der tilbydes i stormagasiner og butikker. Der er ingen vej uden om: Du skal prøve parfumen på din egen hud, før du køber den. Derfor kan det godt tage mange dage at finde den perfekte duft. Du bør nemlig lade parfumen sidde på huden i minimum fire timer, før den er fuldt udviklet. Påfør parfumen på halsen ved ørerne, idet du undgår at gnide parfumen ind i huden. Lad eventuelt andre snuse, så du er sikker på, at parfumen passer til dig og din personlighed.

Køb din nye parfume online hos Sephora

Når du har fundet den parfume, som er perfekt for netop dig, kan du med fordel købe den online hos den kendte parfume- og kosmetik butik sephora.dk

Flere Nyheder