Drømmer du om at prøve en vinsmagning?

19 juli 2020
Anne-Mette Hansen

Elsker du vin? Og kan du bare ikke få nok af at prøve nye og udsøgte vine? Så drømmer du sikkert om at komme til vinsmagning. Det er også den perfekte idé til en hyggelig aften med veninderne eller til den årlige herreaften. Måske til det afslappede polterabend? Eller bare fordi. Når du skal invitere veninder eller gode venner til vinsmagning, skal det ske et sted, hvor I får den bedst mulige oplevelse. Det gør I hos Vinværten Gothersgade. 

Vinsmagning er perfekt til enhver anledning 

Det er altid hyggeligt at mødes med venner og veninder. En vinsmagning med skønne vine og måske lidt godt tapas til gør det bare endnu bedre. 

Vinsmagninger hos Vinværten Gothersgade giver jer en hel masse viden om vin, i kommer til at smage helt nye vine, I nok aldrig har smagt før og så får I bare en god oplevelse i skønne rammer. 

Hos Vinværten kan I vælge forskellige typer vinsmagninger, alt efter hvor mange udsøgte vine I gerne vil smage – skal det være 6, 8 eller 10 vine? 

Når I nyder en lækker vin, er det også rart med lidt mad til. Derfor tilbyder vinbaren også tapasbræt og tapasmenuer som tilkøb til vinsmagningen. Det er den ultimative selvforkælelse, og I får med garanti en fantastisk oplevelse og en hyggelige frokost eller aften. 

Opdag et fantastisk vinsmagning firma 

Vinværten Gothersgade er beliggende centralt i København. Det er et af de bedste steder at smage vine og nyde en hyggelig frokost eller aften. I får altid en smagsoplevelse udover det sædvanlige i denne hyggelige vinbar. Udsøgte vine, behagelige omgivelser og altid god service og masser af viden om vinene. 

Vil du vide mere om vinsmagninger hos Vinværten Gothersgade? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du også kan få overblik over de forskellige vinsmagninger. Se meget mere om dette vinsmagning firma her. 

Flere Nyheder