Du kan være med til at teste sexlegetøj!

16 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Du kan være med til at teste sexlegetøj!

Alting skal jo helst prøves af og testes, så det kommer til at passe med det, man gerne vil sende på markedet.

Nogle gange kan udviklerne dog blive så fasttømret i deres proces med at skabe, at de ikke overvejer, om det virker fra teori til praksis.

Dette kan være alt fra at se, om noget medicin virker efter hensigten, til at man skal have mere eller mindre professionelle mennesker til at teste computerspil og så videre til at afprøve sex legetøj.

Med medicin kan der være nogle risici forbundet med at prøve et præparat, og da man ikke ved, hvad bivirkningerne er, eller man kan være så uheldig, at der er noget i, som man ikke selv kan tåle, så skriver man ofte under på, at man er indforstået med, at man ikke vil klandre medicinalfirmaet for noget, hvis noget går galt.

Men der er så også gode penge at hente i det som tester.

Med computerspil vil man gerne se, hvad folk kan falde over af problemet i processen med at spille, før de officielt udsender spillet på gaden.

Skulle der så stadig være store problemer, så kan man ofte forsøger at udsende en opfølgning online, der gerne skulle ophæve disse fejl.

Med sexlegetøj er der jo tale om noget privat og vigtigt personligt, der virkelig helst skal virke ned til mindste detalje, men da sex er forskelligt fra person til person, så skal man ofte have flere personer med til at teste den slags.

Det kan jo for eksempel være dig.

Nogle steder får man penge for at gøre den slags, men andre gange kan man få lov til at beholde de ting, som man er med til at teste.

Det kan jo være smart som for eksempel studerende, der gerne vil have nogle gratis ting uden at skulle betale for dem.

Flere Nyheder