En rustbehandling kan blive nødvendig undervejs

28 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis der er noget, som man virkelig frygter, så er det at være på en kørselvferie med videre, hvor bilen så lige bryder sammen på stedet.

Måske har man så en god forsikring, der kan hjælpe en, men det er ikke altid, at man kan regne med at få hjælp af et fejeblad, der kan komme ud med en anden bil til en, da dette ofte mest forekommer i Danmark.

Og hvis man så er kommet langt væk hjemmefra, så er chancen da virkelig lille.

Mange af os er dog fornuftige nok til at tjekke vores bil igennem hjemmefra og lige være sikker på, den fungerer optimalt, at den lige er til service, at man tager værktøjskassen med samt nogle praktiske reservedele.

Men andre gange får man så travlt, at man ikke lige får tjekket det hele efter i sømmene, inden man smutter.

Få en rustbeskyttelse på farten – i udlandet

Nogle gange er der måske ikke tale om, at bilen ligefrem bryder sammen, selvom det da kan ske. Nogle gange er man måske så handy nok selv, at man kan ordne den slags på stedet, men selv hvis man er god til at ordne biler, så kan den være nedbrudt så meget, at man alligevel skal have den værksted.

Andre gange siger bilen måske underlige lyde, giver en underlig lugt fra sig, eller man oplever røg fra karosseriet på den.

Måske er det så ikke særligt alvorligt, men når man kommer ud til værkstedet i udlandet hos mekanikeren, før man så måske at vide, at det vil være godt lige at give bilen en rustbehandling.

Mekanikeren kan ligefrem vise, hvor og hvorfor det er en god idé at få lavet, så man samtykker.

Man havde da foretrukket at få foretaget ens rustbeskyttelse i Varde, som man plejer, men sådan lå landet ikke denne gang.

Flere Nyheder