Er du på udkig efter en god lejebolig?

29 juli 2019
Annemette Poulsen
Er du på udkig efter en god lejebolig?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der næsten altid er nogle, der er på udkig efter et nyt sted at bo. Og mange er særligt interesserede i lejemål frem for at købe. For det første kræver det ikke lige så mange penge, og man kan derfor finde sig en bolig uden at skulle have en meget stor opsparing, og for det andet giver en lejebolig en meget større frihed, idet man ikke binder sig i eventuelt et stort lån, men blot kan fraflytte sit lejemål, når der er nye muligheder, der byder sig for en. Det være sig for eksempel et huskøb eller et job i en anden by.

Undgå problemer med udlejer

Dog er der mange, der er meget skeptiske, når det kommer til netop en lejebolig. Og det med god grund. Der er nemlig flere historier, der omhandler lejere, der er blevet snydt, og hvis penge blot er blevet taget fra dem. Måske er de kommet til at sidde meget dyrt i nogle boliger, der slet ikke er det værd, måske er de boliger, de flytter ind i ikke i orden for eksempel i forhold til fugt og skimmelsvamp, eller måske kræves der et urimeligt beløb ved fraflytning, fordi det påstås, at der er behov for en omfattende istandsættelse, før en bolig bliver klar til, at der er nogle nye lejere, der flytter ind.

Brug en professionel ejendomsadministration

Dog er det ikke noget, som du skal bekymre dig om, hvis du benytter dig af et anderkendt firma inden for ejendomsadministration. Her er der styr på det hele, og du kan derfor være sikker på, at alt bliver klaret, så det er juridisk i orden. Du får derfor en god bolig, en pris der er rimelig og en aftale, som der ikke løbes fra hos Deas, som du finder her: https://deas.dk/.

 

Flere Nyheder