Gode råd til dig der skal planlægge en bisættelse

11 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Det er aldrig nemt at skulle planlægge en bisættelse for en, som man har kær. Man er allerede i en sørgeproces, hvor overskuddet ikke er for højt og man har bare behov for ro og fred. Derfor kan du hyre en bedemand, der kan hjælpe dig gennem processen på den mest professionelle og trygge måde.

Læs med her, om hvad du skal være opmærksom på, når du skal hyre en bedemand. 

 

image

 

1. Find en lokal bedemand

Det vil være en stor hjælp for dig, at du finder en bedemand, der er lokal. Det behøver ikke nødvendigvis at være en fra den by, som du bor i. Men måske en fra nabobyen. Det betyder nemlig, at du ikke skal bruge længere tid på at køre frem og tilbage i forbindelse med planlægningen af bisættelsen.

Herudover kan en lokal bedemand også have kontakter til kirken, en lokal blomsterforhandler og stenhugger. Så du kan finde en bedemand, der hjælper med bisættelser i Søborg med hjælp fra Google eller en anden søgemaskine.

 

2. Hvilke services kan bedemand tilbyde?

Der kan være en række ting, som du kan få behov for at få hjælp til. Derfor skal du finde en bedemand, der har god erfaring med en masse typer af opgaver.

Det kan være valg af kiste eller urne til valg af bårebuketter til selve bisættelsen. Herudover kan du også undersøge, om bedemanden kan hjælpe med at få klargjort den afdøde ved at iklæde dem i det tøj, som du måtte ønske. Sørg for at undersøge, hvad bedemanden kan gøre for dig, når du ringer til ham eller hende første gang.

 

3. Hvad er prisen?

Det kan godt lyde mærkeligt at diskutere pris, når man skal planlægge en bisættelse for en, man har kær. Men hvis du ikke har alverdens midler at gøre med, så bliver du nødt til at forholde dig til prisniveauet blandt de forskellige bedemænd.

Prisen vil ofte stemme overens med det mængde arbejde, som du påfører bedemanden. Derfor skal du være opmærksom på, hvad du skal have hjælp til, når du skal finde en bedemand. 

Flere Nyheder