Huset og haven bliver ens besættelse

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det startede egentlig bare med, at man ville luge lidt ud i haven, og dagen efter skulle man lige reparere en dør.

Man har ellers ikke grønne fingre, og man er på ingen måde en handyman, men det var som om, at det kom legende let til en, og man lærte hurtigt tingene at gøre selv, om man fik dem fortalt af andre eller lærte det ved at læse om det eller se videoer af det.

Måske var man faktisk et naturtalent for den slags, når det kom til stykket, selvom man i det daglige har et stillesiddende kontorjob.

Derfor er det også en rar kontrast, når man kommer hjem, at man laver nogle projekter i haven eller i huset, og nogle gange er det mindre projekter, mens det andre gange er nogle større.

Om vinteren er det nok mest huset indvendigt, man får set på, men så snart det er forår, så skal man udenfor at arbejde.

Hus & Have

Man elsker det med huset og haven

Men det bedste af det hele er nok, at man nyder det, om det tager lang tid at gennemføre et projekt eller kort tid, om det er en stor forandring, der foregår over flere uger, eller man bare lige bruger en time på at reparere noget.

Man får brugt kroppen, for man gider ikke motionere, og man kan bedre lide at se, at man skaber forandringer derhjemme, hvor man får udrettet noget.

Nogle gange ændrer man da også det, som man tidligere har rettet til, for der er altid noget, der kan laves om, eller man skal prøve noget nyt af.

Tingene står altid skarpt hjemme hos dig, om det er udenfor eller indenfor, og du glæder dig til at vise det frem for naboer, venner og familie, at du har skabt noget nyt derhjemme.

 

Flere Nyheder