Hvor finder jeg lærerige Microsoft Excel kurser i København?

02 marts 2021
Astrid Pedersen

Når du leder efter et kursus i Microsoft Excel eller andre Microsoft applikationer, kan du besøge 4D. 4D er en københavnsk baseret udbyder af kurser i IT særligt rettet mod det danske erhvervsliv.

Hos 4D finder du udelukkende de dygtigste undervisere og kursus tilrettelæggere som alle samtidig fungerer som konsulenter i erhvervslivet og derfor altid har fingere på pulsen. Du vil således altid kunne få undervisning som er 100% up to date med den seneste udvikling og som tager højde for de nyeste opdateringer i de pågældende programmer og sprog.

Samtidig vil hvert enkelt kursus tage udgangspunkt i kursisternes faglige niveau. Og du vil altid kunne få hjælp til tilrettelæggelse af et kursus eller en workshop som tager afsæt i din organisations behov og medarbejdernes inviduelle færdigheder.

Hvilke Microsoft Excel kurser kan jeg tage hos 4D?

4D er som nævnt leveringsdygtig i en bred vifte af IT kurser hvoraf en stor del omhandler Microsofts produkter – her under Microsoft Excel. Du kan for eksempel tilmelde dig selv eller din medarbejder gruppe et af de basale og generelle Microsoft Excel kurser Excel Grundlæggende, Excel Udvidet eller Excel Avanceret hvis du ønsker at blive bedre til at udnytte applikationens mange muligheder.

Har du mere specifikke ønsker til indholdet af dit Microsoft Excel kursus kan du i stedet vælge et af kurserne Excel VBA Programmering grundlæggende, Excel VBA Programmering Avanceret, Dashboards i Excel, Excel VBA Programmering udvidet, Diagrammer i Excel eller Pivottabeller i Excel.

Er du i tivl om hvilket Microsoft Excel kursus du skal vælge kan du med stor fordel tilmelde dig det gratis seminar Excel – Så mange muligheder. Her vil du få et grundigt overblik over applikationens mange anvendelser. Og så kan du benytte lejligheden til at få en snak med en af de dygtige undervisere og tilrettelæggere som kan vejlede dig omkring valg af Microsoft Excel kursus København. Læs mere på 4d.dk

Flere Nyheder