Kompetent revisor service i Roskilde

30 juli 2017
Astrid Pedersen
Kompetent revisor service i Roskilde

Går du og overvejer at outsource din virksomheds bogføring og regnskab til en revisor eller bogholder? Så skal du læse med her. For det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger. 

Din revisor Roskilde eller bogholder skal være helt up to date med de gældende skatte regler og satser. Han eller hun skal kunne vurdere, om din virksomhed er af sådan en størrelse, at den har brug for en revisions påtegning af det årlige regnskab, eller om udgiften til revisor helt kan spares væk. For virksomheder under en vis størrelse, og med en årlig omsætning på under et vist beløb, er der nemlig ingen krav om, at års regnskabet skal være forsynet med en revisions påtegning – og så er honoraret til en revisor penge ud af vinduet. De kunne lige så godt være brugt på en dygtig bogholder. Men hvis din virksomhed pludselig har fået sneget sig op over den magiske grænse, er det pludselig ikke lovligt ikke at have haft sine regnskaber gennem en revisor – og så kan man risikere at ryge i karambolage med Skat. Det er derfor meget vigtigt, at man enten selv holder sig a jour med, hvor grænsen går, eller allierer sig med folk, som har gjort det til deres levevej at levere den service til dig. 

Hos Bogholder Kompagniet ser vi det som vores opgave at tilbyde dig og din virksomhed den optimale service inden for bogføring, udarbejdelse og indsendelse af virksomhedens årlige skatte regnskab, indberetning af moms og kørsel af evt. løn. Vi består af såvel dygtige bogholdere som revisorer, og derfor er der stor fleksibilitet i vore ydelser – vi kan hurtigt gennemskue, hvornår din virksomhed har brug for en revisor, og hvornår du kan nøjes med en kompetent bogholder. Dette bevirker, at du får det maksimale ud af de penge, du betaler for bogføring og revision.

Flere Nyheder