Maler: Brug for guds skyld en ordentlig maling

17 september 2020
Camilla Skøtt

Det er aldrig sjovt at bruge penge, og det gælder også, når der skal købes maling til boligens vægge, men vi har fået et par råd af en maler på Amager, og her er holdningen helt klar: Spar aldrig penge på kvaliteten.

Som det gør sig gældende med det meste, får du langt mere for pengene, når du vælger en god maling fremfor en knap så god en af slagens. Selvom det kan føles som et spild af penge, forklarer maleren på Amager, at den tid du sparer på at male meget mere (som det er nødvendigt med en dårlig maling), vejer op for det faktum, at du har brugt lidt ekstra på selve malingen:

“En dårlig maling dækker ikke særlig godt, og derfor er det nødvendigt at male over flere gange. Nogle gange helt op til 4-5 gange. Det er der naturligvis ingen, der synes er sjovt, og derfor mister man tålmodigheden til sidst og begynder at sjuske lidt – og når man sjusker, kommer der fejl, og det ses i den endelige resultat.”

Søg rådgivning, hvis du er i tvivl

Er du ikke kendt indenfor malerfaget, kan det være svært at vurdere, om en maling er god eller ej, og derfor anbefaler maleren på Amager altid, at du henvender dig i din lokale malerforretning. Her kan du få gode råd og vejledning, så du kommer hjem med lige præcis den maling, der passer bedst til dit budget – uden hverken at betale for meget eller for lidt.

Du kan naturligvis også få hjælp af dit lokale malerfirma, der samtidig kan varetage opgaven for dig, så du selv slipper. Tro os, der er noget meget tilfredsstillende ved at ligge i sofaen og se på de nymalede vægge, som andre har malet. Du vil med sikkerhed også opdage, at det ikke er nær så dyrt, som du går og forestiller dig.

Flere Nyheder