Maler i Holbæk udmærker sig ved…

22 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

… ja, det er faktisk svært at sige, for der vil formentlig være forskellige typer af malerforretninger i Holbæk ud fra det tidspunkt, du læser den her artikel.

Her tænker vi egentlig ikke så meget på, at det kan være alt fra kunstneriske malere, der har et atelier, til at man kan finde en butik at handle maling i og helt ned til at bestille malere til at komme ud og udføre alt fra almindeligt dækningsarbejde til at lave dekorationer.

Det er i høj grad det med, hvorfor man skulle vælge en maler i Holbæk fremfor et helt andet sted i landet.

Det er jo næppe så smart at bestille en maler fra Holbæk, hvis man selv bor i Esbjerg. Der er jo garanteret en tættere på eller formentlig nok endda i ens egen by – og disse vil også variere i antal og udtryk.

Men måske har man lyst sig fast på, at denne maler er bedst til en, eller man er flyttet fra Holbæk til Esbjerg, men man vælger at bibeholde den samme maler herfra, fordi man føler sig tryg ved denne, da man har gode erfaringer med vedkommende.

Derfor kan det stadig være svært at sige, hvorfor man ellers lige skulle slå sig fast på denne maler, når man har en given opgave, der skal udføres.

For som sådan bør en god, alsidig maler jo kunne klare mange diverse opgaver, så man får nok på ens bestillingsseddel at arbejde med.

Alligevel er ikke malere og malerforretninger jo ens, så de vil jo nok stadig have deres eget specifikke udtryk, og mon ikke der også er variation af udvalg af varer, priser og meget mere, når det kommer til stykket.

Valget er jo op til dig i sidste ende, og hvis de vil rykke ud til dig for at arbejde, er der jo intet til hinder for dette.

Flere Nyheder