Mandlig stripper med stil og klasse

26 juli 2017
Astrid Pedersen
Mandlig stripper med stil og klasse

Mandestrip er gennem de seneste år blevet uhyre populært. Lige siden Chippendales i halvfemserne satte nye standarder og trak fulde huse til deres spektakulære shows med deres veltrænede, olierede kroppe, har mandestrip været en acceptabel del af underholdningen til single festen, pigernes julefrokost, eller brudens polterabend. Et godt mandestrip show er meget mere end blot en mand der smider tøjet – kvinder er mere krævende, og elsker at få fortalt en historie gennem koreografi, mimik og flirt. Den dygtige og professionelle mandestripper formår at sætte kvinden i centrum for sit show, og ved, at det ikke er nok blot at optræde afklædt. Magien kan sagtens opstå selv om der stadig er tøj på kroppen – og helt uden direkte berøring. Den visuelle interaktion består i flirtende blikke, spillen med de veltrænede muskler, og en demonstration af fysisk og styrkemæssig overlegenhed – for eksempel i form af poledance.

Poledance har også vundet indpas blandt mandlige strippere. Med en poledance kan en mandlig stripper rigtig vise sine muskler frem, og samtidig demonstrere sin smidighed og styrke. En dygtig og øvet poledancer kan tage vejret fra de fleste med imponerende akrobatiske øvelser på den forkromede stripper stang – hvis han virkelig behersker sit fag til perfektion, vil selv ikke mænd kunne få øjnene fra ham!

Ud over en poledance opvisning kan et mandestrip show indeholde elementer som lap dance, body tequila (hvor salt, citron og tequila slikkes af stripperens nøgne krop), fingermaling på den mandlige stripper og evt. leg med diverse rekvisitter og props, som for eksempel sex legetøj og blindfolds. Der er med andre ord lagt i ovnen til en hed aften, når du booker mandestrip fra poledancer.dk. Den erfarne og rutinerede mandestripper ved, hvordan man går lige til stregen, uden at overskride den – det er din sikkerhed for, at alle får en god og mindeværdig aften.

Flere Nyheder