Sådan finder du en prisbillig gulvafslibning i Helsinge

13 september 2021
Silje Hansen

Hvis du enten har trægulv i din bolig eller dit sommerhus, og synes det er ved at se lidt træt eller slidt ud, så kan du få stor glæde af at vælge en gulvafslibning. En gulvafslibning er en behandling af dit trægulv, som blandt andet giver det en jævn og fin overflade igen. Det er med til at fjerne de ridser, mærker og plamager, som har dannet sig i trægulvets overflade. På denne måde får du dit trægulv til at se helt fint og pænt ud igen, som var det nyt.

En gulvafslibning er dermed også en langt billigere løsning, end hvis du skulle have lagt helt nyt gulv. Du kan vælge at få lavet at behandle hele gulvet eller bare udvalgte områder af trægulvet, hvis du ønsker det. Hvis du spørger en gulvmand, vil personen formentlig mene at du bør slibe det hele, så du får et ens udtryk over det hele. 

Hvad koster en gulvafslibning?

Prisen for en gulvafslibning afhænger af flere parametre. For det første er det vigtigt at vide, hvor mange kvadratmeter der skal behandles. Herudover skal gulvmanden ud og se på, hvordan tilstanden er på trægulvet. Det er ikke altid en gulvafslibning kan tage det hele, da større ridser og skader kræver en gulvafhøvling.

Her kan du spare penge, hvis du selv vælger at rykke af møbler og interiør væk, når arbejdet skal udføres.

Hvis du vælger at få udført en overfladebehandling som f.eks. en lakering, vil det naturligvis også blive dyre. Men det vil til gengæld gøre at dit trægulv vil blive mere modstandsdygtig overfor ridser og mærker.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning i Helsinge?

Er du i markedet for at finde den bedste og måske billigste til at udføre en gulvafslibning i Helsinge eller omegn, kan du med fordel tage kontakt til gulvkanonen.dk. 

Flere Nyheder