Tre fodboldhold du kan opleve på en rejse

19 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Drømmer du om at se nogle af de helt store fodboldhold på hjemmebane, har du heldigvis mange muligheder. Der findes faktisk et dansk rejsebureau, der har specialiseret sig i rejser, hvor du ser en eller flere fodboldkampe. Det er fodboldpakker.dk. De arrangerer både fly og hotel og sørger for billetter til kampene. Her er tre af de fodboldhold, du har mulighed for at se, når du rejser med dem. 

1. Chelsea FC

Er drømmen at se Chelsea FC spille på Stamford Bridge, er det bestemt en mulighed med fodboldpakker.dk. De har en række kampe med det engelske hold, som du kan vælge. Det er derfor bare at kigge i deres kalender, hvad der af muligheder. 

London er jo hjemsted for mange forskellige fodboldhold. Hvis du tager dertil, er der derfor også gode muligheder for, at der er andre hold, der spiller den samme weekend. Derfor kan du nemt finde rejser, der inkluderer både to og tre kampe. Hvis du skal af sted med vennerne eller din fodboldtossede familie, vil det jo være en perfekt måde for jer at bruge ferien på. Læs mere på https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/chelsea-fc/ 

2. Manchester United

Et andet stort hold, som du har mulighed for at opleve, når du rejser med fodboldpakker.dk, er Manchester United. De er nogle af de absolut bedste i England, og det er noget helt særligt at se dem spille på hjemmebane. Old Trafford har plads til over 75.000 tilskuere, så der kan virkelig blive råbt og skreget, når bolden ryger i målet. 

3. FC Barcelona

Et tredje fodboldhold, der bestemt er værd for dig at overveje at tage på en fodboldrejse for at se, er FC Barcelona. At stå på Camp Nou sammen med alle de andre fans er noget helt særligt. Der kan du leve dig ind i kampen på en helt anden måde, end hvis du sidder derhjemme foran fjernsynet. 

Flere Nyheder